Despre noi

Eurofin Tax & Accounting

Firma noastra vine in intampinarea oamenilor de afaceri si a intreprinderilor de toate categoriile si marimile, oferindu-si serviciile contabile intreprinzatorilor din toate sferele de activitate.

Societatea noastra acreditata CECCAR. De asemeni, mentionam faptul ca va punem la dispozitie departamentul juridic si cel de insolventa/lichidari.

In calitate de prestator, avem ca obiect prestarea de natura financiar-contabila aferenta activitatii beneficiarului astfel:

1. Intocmirea Balantelor sintetice si analitice de verificare lunare

2. Intocmirea situatiilor financiare(bilant) semestriale ,respectiv anuale,in baza datelor inregistrate puse de acord cu situatia reala a elementelor patrimonialestabilite pe baza inventarului aprobat si pus la dispozitie de catre beneficiar.

3. Intocmirea jurnalului de vanzari si cumparari,registru jurnal general,registru jurnal al tuturor operatiunilor contabile,a fiselor de cont,a altor registre contabile obligatorii cerute de lege.

4. Intocmirea si depunerea la Administratia Finantelor publice a declaratiilor fiscale potrivit reglementarilor in vigoare,aferente perioadei contractului privind :impozitul pe venit/profit,TVA, impozitul pe salarii,contributiile pentru fondurile de asigurari sociale si alte fonduri speciale, pana cel mai tarziu la data de 25 ale lunii urmatoare celei prelucrate.

5. Intocmirea statelor de plata in baza documentelor primite de la beneficiar (documentatia pentru angajare,REVISAL, pontaje de prezenta.s.a)

Executam toata gama de operatiuni specifice activitatii unui contabil: prelucrare documente, depunere declaratii, salarii, astfel:

· jurnal vazari-cumparari;

· situatia stocurilor daca este cazul;

· registru de casa (intocmirea facturilor catre clientii societatii,a datelor privind decontarile interne si/sau externe dupa caz ,a registrului de casa si a documentelor anexe precum si intocmirea altor documente sau evidente specifice profilului activitatii beneficiarului.

· jurnal de banca;

· balante analitice pe toate conturile;

· reprezentarea societatii in fata Autoritatilor Fiscale: Garda Financiara, Administratie, Taxe si Impozite etc.;

· intocmire si certificare bilanturi;

· consultanta fiscala inainte de depunerea declaratiilor sau la sfarsitul lunii;

· servicii de salarizare si resurse umane (ITM): contracte de munca, revisal, acte aditionale, decizii, prelungiri contracte, adeverinte salariati, fisa postului, fise de evaluare.

· consolidari de situatii financiare in cadrul grupurilor de firme interne si internationale;

· infiintari societati comerciale noi;

· alte servicii contabile.

Oferim servicii de contabilitate-fiscalitate pentru mai mult de 100 de companii diferite. Suntem specializați în deservirea întreprinderile mici și mijlocii, dar, de asemenea, clienții noștri au tendința de a fi marile companii. Rezolvăm formalitățile pentru înființarea și desființarea de activități economice. Vă sfătuim în privința alegeri surselor externe de finanțare. Oferim sfaturi clienților individuali, oferim asistență în pregătirea declarațiilor fiscale anuale (PIT), vă sugerăm sistemele cele mai favorabile de decontare. Servim de asemenea asociații, fundații și asociații de proprietari, datorită cărora știm de caracteristicile diferitelor forme de organizare.

 Biroul nostru are oameni care au nu numai cele mai înalte calificări și referințe excelente, dar, de asemenea, mulți ani de experiență. Lucrăm, de asemenea, cu o firmă de avocatură cu care ne consultăm cu privire la cazurile dificile ale clienților noștri privind legile economice și birouri notariale, în care certificăm acordurile necesare și documentele.

 

 

 


 

Suntem întotdeauna dispuși să  vă ajutăm, nu există pentru noi probleme prea complicate. Multor clienți le-am permis ieșirea din capcanele de credit sau de conflictelor dificile cu Inspectoratul Fiscal.

 

 

 Folosim cele mai recente programe de calculator și cele mai bune echipamente, astfel încât serviciile noastre sunt în mod constant la cel mai înalt nivel. Pentru fiecare sarcină ne pregătim cu precizie și în mod individual. Știm importanța unei abordări profesionale pentru problemele financiare ale clienților noștri și cât de mult depinde de companie o contabilitate bine gestionată.

 

 


 

 Rețineți! Nu puteți scăpa de taxe! Dacă aveți nevoie de ajutor, nu ezitați! Raportați-vă la biroul nostru, și cu siguranță putem dezvolta împreună cea mai bună soluție!